logo.png

Jim Windmolders | Algemene bouwwerken

Bouwen een stresserende ervaring? Niet als u bouwt met Jim Windmolders. Wij zorgen ervoor dat u ’s nachts niet wakker ligt door bouwstress. Wij pakken de zaken anders aan! Wij denken en leven met u mee, komen onze afspraken nauwgezet na en communiceren uitgebreid over de vooruitgang van uw bouw. Zo wordt bouwen, verbouwen of bijbouwen voor u een aangename ervaring!

Uw bouwproces bij Jim Windmolders omvat 4 fases:

1 Uw offerte

Wij komen graag ter plaatse om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij staan u bij met raad en daad en werken met realistische prijzen.

2 De planning

In samenspraak met u wordt er een realistische planning opgemaakt.

3 De bouw

Wij bouwen niet enkel, wij adviseren u ook voor de keuze van bouwmaterialen zodat u zeker bent van kwaliteit en duurzaamheid. Tevens houden wij u ook op de hoogte zodat u weet wat er gebeurt.

4 Na de bouw

Zodra dat het bouwen erop zitten, maken wij een afspraak met u om alles nog eens te controleren zodat u zeker tevreden bent van het afgeleverde werk. Zit u nog met vragen achteraf? Aarzel niet en contacteer ons dan meteen!

Nadenken, communiceren en meeleven, dat zijn de bouwstenen in onze aanpak.

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u zonder ergernissen of frustraties kunt bouwen, verbouwen of bijbouwen. Daarom maken we goede afspraken, stellen we een haalbare timing op én houden we u voortdurend op de hoogte van de vooruitgang van uw bouwproject.

Wenst u meer informatie?

Jim.jpg

Wenst u een offerte?

Vraagt u een offerte aan bij ons? We nodigen u uit voor een gesprek, bekijken uw plannen en brengen uw wensen in kaart. Op basis van die informatie stellen wij uw offerte op.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.